Apply for this job
NAV Developer / Konsult
  • Job Ref: 27421
  • Job Type: Permanent
  • Location: Solna, Sweden
  • Salary: SEK 65,000 - SEK 75,000 pa

Min kund är ett mjukvaruföretag baserat i Solna och de söker för närvarande en NAV Developer / Consultant.

Några viktiga fakta / intressanta punkter om detta företag är följande:

De är ett av Nordens största IT-företag.

Varje dag använder mer än 4 miljoner människor sina lösningar

De erbjuder omfattande leveranser till nordiska företag, finansinstitut och offentlig sektor.

Några viktiga fakta / intressanta punkter om denna position är följande:

De erbjuder infrastruktur i världsklass, flexibla tidpunkter för en perfekt balans mellan arbete och liv och gör att du kan bygga din karriär.

De erbjuder också en stark och delad företagskultur som fokuserar på medarbetare, dela kunskap och mentorkollegor - det är det som gör det till en inkluderande och positiv arbetsmiljö.

Du får också vanliga gratis måltider och tilltugg i cafeterian! Kvinnorna som jobbar här rankas bland de över 50 norska kvinnorna i teknik på den internationella kvinnodagen, Abelia tillsammans med ODA-nätverket, rankar de 50 största kvinnorna i IT. Både Laxmi Akkaraju och Stine Neteland från detta företag finns på listan

Den ideala kandidaten kommer att ha erfarenhet av att arbeta med följande:

Viktiga färdigheter:

Du har en akademisk examen i systemvetenskap eller motsvarande och minst tre års erfarenhet av NAV och förståelse för mjukvaruarkitektur. Vi vill att du ska ha erfarenhet av att arbeta som konsult hos kunden eller arbeta med NAV som ett affärssystem.

Önskvärda färdigheter:

Med vårt stora kundfokus måste du vara serviceinriktad, ha en positiv attityd och god känsla för kvalitet. Vår höga förändringsgrad kräver också att du är flexibel, oberoende och motiverad av resultat. Du drivs av att utveckla och ständigt förbättra.

För ytterligare information vänligen kontakta Adam Pighini på (0) 1702 46 00 10, eller skicka en kopia av ditt CV till adam.pighini@erp-associates.com ERP Associates, specialiserade rekryterare av ERP-skickliga proffs är en handelsstil av VMR Consultants Ltd och agerar som en arbetsförmedling i förhållande till denna lediga tjänst.

ERP Associates is a trademark of VMR Consultants | Registered Number: 4234001. VAT Number: 774 4848 82

Website design and built by: Revive.Digital